FAQ items aan het laden...

Met dit boek hecht je je voorbije relatie  op harmonieuze wijze af

of kun je met nieuwe inzichten je relatie nieuw leven inblazen

Met ‘Lang en gelukkig uit elkaar’ (Conscious Uncoupling) laat Katherine Woodward Thomas je een nieuwe manier ontdekken waarop je in een relatie en na een relatie met elkaar kunt omgaan.

Het spiegelt je ook in het patroon van gedrag dat jij gebruikt in een relatie. Daarmee ontdek je wat je graag zou willen, waarom dat een uitdaging voor je is en hoe je dat het beste kunt bereiken. Een nieuwe wereld ligt aan je voeten.

Het boek is geschreven:

  • voor jou als je in een relatie zit en die wilt beëindigen op een vreedzame en respectvolle wijze;
  • voor jou als je je relatie hebt beëindigd (onlangs of een aantal jaren terug) maar je die nog aan het afronden en afhechten bent (bijvoorbeeld omdat de scheiding nog juridisch geregeld moet worden, je nog afspraken aan het maken bent over het ouderschap, emotioneel het er nog moeilijk mee hebt, etc.).
  • en voor jou als je in een relatie zit die niet lekker loopt en die je nieuw leven in wilt blazen;

Dit boek laat je de manier ontdekken om een nieuw begin te maken, een goede punt te zetten achter alles wat is gebeurd en te begrijpen waarom het is gebeurd. Dat geeft je tevens de mogelijkheid (als je dat zou willen) een nieuwe relatie aan te gaan en het echt anders aan te pakken. Te gaan zorgen dat de (nieuwe) relatie wordt wat jíj wilt, wat jou recht doet en goed voor je is.

En inmiddels blijkt het boek ook zeer goed toepasbaar:

  • voor jou als je single bent en maar niet de vinger kunt leggen op de oorzaak van telkens de verkeerde partner uitzoeken;
  • voor jou als je single bent en het gevoel hebt dat iets je tegenhoudt om helemaal te gaan voor een relatie en niet kunt ontdekken wat dat is;
  • voor jou als je single bent en voelt dat je wel een relatie zou willen maar jezelf niet goed kunt motiveren om er de moeite voor te gaan doen die nodig is;
  • voor jou als je niet goed in je vel steekt en er niet achter kunt komen waarom dat is;
  • voor jou als je het gevoel hebt dat je van alles doet omdat anderen dat fijn vinden, maar je eigenlijk nooit voor jezelf kiest;
  • voor jou als je graag optimaal in je kracht wilt staan en het leven wilt leven dat jij graag wilt.

Enige gecertificeerde coach in Nederland

Denise Janmaat - 716a

De baanbrekende wijze waarop de methode van Katherine Woodward Thomas je in staat stelt om naar jezelf te kijken, is voor mij aanleiding geweest om me door haar te laten opleiden om cliënten hierin stap-voor-stap te begeleiden. En daarbij heb ik ontdekt dat deze baanbrekende wijze niet alleen onverwachte inzichten geeft als je in een scheiding zit, maar in veel meer situaties een doorbraak en grote verandering teweeg kan brengen. Zo is deze compacte 5-staps methode ook zeer effectief om vastgelopen relaties weer in een goede flow te brengen of cliënten die op bepaalde vlakken van hun leven ervaren dat zij de obstakels niet uit de weg geruimd krijgen, snel resultaat te laten boeken.

Mijn eigen ervaring heeft me gemotiveerd de intensieve doch zeer waardevolle opleiding te gaan doen. Als enige in Nederland ben ik door Katherine Woodward Thomas gecertificeerd, waardoor ik je mag begeleiden in dit bijzondere proces om jezelf die verandering te laten doormaken die jou vanuit je kracht laat leven. Gewaardeerd en gezien zoals jij bent en zoals jij het wilt. In een kennismakings- en inventarisatiegesprek ontdek ik graag met je wat ik voor je kan betekenen.

Bestel de versie van het boek die bij jou past

Hieronder staan de verschillende versies van het boek. Bestel de uitvoering die jij plezierig vindt en laat je verrassen. Je zult ontdekken dat er een wereld voor je open ligt en open gaat als je hiermee aan de slag gaat. Ik wens je dat van harte toe! En als je hulp kunt gebruiken om de vertaalslag naar jouw situatie te maken en /of in dit proces begeleid wilt worden om jezelf maximaal rendement te geven, dan coach ik je graag. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Paperback

E-book

Niet beschikbaar

Als je liever de originele, engelstalige uitgave wilt bestellen:

Paperback

Hard cover

E-book

Luisterboek