FAQ items aan het laden...

Ontdekken wat je in de weg staat en ermee aan de slag gaan

Als je vastbesloten bent dat je verandering wilt,

kun je op mijn ondersteuning en coaching rekenen

In het gratis kennismakings- en inventarisatiegesprek brengen we in kaart welke route jou naar je doel gaat leiden.

Door me te vertellen wat je lastig vindt in je relatie of in het scheidingsproces, waar je moeite mee hebt in de relatie met je partner, wat je dwars zit om tot goede afspraken over de scheiding te kunnen komen, welk obstakel je in de weg zit, wordt duidelijk hoe ik je het beste kan begeleiden op de route naar het doel dat je voor ogen hebt.

Voor de een betekent het dat we een weg vinden om jullie relatie nieuw leven in te blazen, elkaar weer te vinden. Voor een ander gaat het erom dat er een balans wordt gevonden die recht doet aan wat jullie beiden willen en nodig hebben. Weer een ander wil de (v)echtscheiding in meer harmonieuze banen zien te leiden, zodat jullie allemaal weer verder kunnen met je (nieuwe) leven. Voor weer een ander is het doel het vermijden van een langdurige emotionele, kostbare en energie vretende juridische procedure. Wat ook jouw vraag of wens is, in het gratis kennismakings- en inventarisatie-gesprek nemen we door wat jij wilt en verwacht en wat de mogelijkheden zijn die daarop aansluiten.

Samen gaan we vervolgens aan de slag om dat te realiseren wat jij wilt bereiken.

Enige gecertificeerde coach in Nederland

De baanbrekende wijze waarop de methode van Katherine Woodward Thomas je in staat stelt om naar jezelf te kijken, is voor mij aanleiding geweest om me door haar te laten opleiden om cliënten hierin stap-voor-stap te begeleiden. En daarbij heb ik ontdekt dat deze baanbrekende wijze niet alleen onverwachte inzichten geeft als je in een scheiding zit, maar in veel meer situaties een doorbraak en grote verandering teweeg kan brengen. Zo is deze compacte 5-staps methode ook zeer effectief om vastgelopen relaties weer in een goede flow te brengen of cliënten die op bepaalde vlakken van hun leven ervaren dat zij de obstakels niet uit de weg geruimd krijgen, snel resultaat te laten boeken.

Mijn eigen ervaring heeft me gemotiveerd de intensieve doch zeer waardevolle opleiding te gaan doen. Als enige in Nederland ben ik door Katherine Woodward Thomas gecertificeerd, waardoor ik je mag begeleiden in dit bijzondere proces om jezelf die verandering te laten doormaken die jou vanuit je kracht laat leven. Gewaardeerd en gezien zoals jij bent en zoals jij het wilt. In een kennismakings- en inventarisatiegesprek ontdek ik graag met je wat ik voor je kan betekenen.

Plan nu het gratis kennismakings- en inventarisatiegesprek in

Ter voorbereiding op het gratis kennismakings- en inventarisatiegesprek (waarde EUR 147,–) ontvang je een mail met een paar vragen, zodat we het gesprek optimaal kunnen benutten. Als je onderstaand aanvraagformulier invult, ontvang je de mail met de vragen meteen in je mailbox en spreken we elkaar binnenkort!

Het kennismakings- en inventarisatiegesprek vindt online plaats; je hoeft er de deur niet voor uit.

Met ‘Lang en gelukkig uit elkaar’ (Conscious Uncoupling) laat Katherine Woodward Thomas je een nieuwe manier ontdekken waarop je in een relatie en na een relatie met elkaar kunt omgaan.

Het spiegelt je ook in het patroon van gedrag dat jij gebruikt in een relatie. Daarmee kun je ontdekken wat je graag zou willen, waarom dat wellicht een uitdaging voor je is en hoe je dat het beste kunt bereiken.

Een eye-opener en absolute aanrader als je een andere vorm of een nieuwe impuls wilt geven aan je relatie of je voorbije relatie op een harmonieuze wijze wilt afhechten, zodat jullie op een constructieve wijze verder kunnen met jullie leven.