FAQ items aan het laden...

Sparren met jouw coach in liefde & relaties geeft je inzicht en overzicht

Als je…

en voor alle andere momenten in je leven waarop je professionele ondersteuning in liefde en relaties wilt,

reserveer je een

online individuele, persoonlijke coachingssessie

met Denise Janmaat, jouw coach in liefde & relaties

In het gesprek kun je aan de orde laten komen wat voor jou op dat moment belangrijk, nodig, nuttig en waardevol is.

Zodra je de persoonlijke coachingssessie hebt geboekt en voldaan, plannen we de sessie in. De sessie vindt online plaats; je ontvangt een link naar een online omgeving om het gesprek via een beveiligde verbinding te voeren; we kunnen het gesprek desgewenst via die software ook opnemen. De opname (MP3) ontvang je van me als je dat wilt, zodat je het gesprek onbeperkt kunt terugluisteren en alle adviezen optimaal kunt benutten.

Het tarief van een persoonlijke coachingssessie van een uur bedraagt EUR 119,95 inclusief BTW. Na ontvangst van je betaling plannen we de afspraak in overleg met jou in.

Mocht je tegelijkertijd meerdere online individuele coachingsgesprekken willen reserveren, dan kan dat tegen een speciaal tarief. Voor drie sessies betaal je dan geen EUR 359,85 maar slechts EUR 323,87,– inclusief BTW. Door hieronder op de bestelknop te klikken, bestel je drie sessies voor dit speciale tarief.  De eerste plannen we meteen na inschrijving. De andere plan je in op het moment dat je daar behoefte aan hebt.

Het is ook mogelijk direct zes individuele coachingsgesprekken te reserveren, waarmee je richting en structuur geeft aan je acties. Je betaalt dan voor de zes sessies geen EUR 719,70, doch slechts EUR 611,75 inclusief BTW. Door hieronder op de bestelknop te klikken, bestel je zes sessies voor dit speciale tarief.  De eerste plannen we meteen na inschrijving. De andere plan je in op het moment dat je daar behoefte aan hebt.

“Na een eerste gesprek kunnen terugkoppelen, evalueren en plannen aanpassen voor een vervolggesprek, geeft sneller resultaat. Dat is fijn.”

Ik ben er voor je; op mij kun je rekenen

Denise Janmaat

  • Startte de eerste datingsite van Nederland in 1998

  • Brede kennis en ruim 23 jaar ervaring als coach in liefde & relaties

  • Post-academische opleiding Scheidingscoaching in USA cum laude afgerond

  • Veel levenservaring en levenswijsheid opgedaan (1960)

  • Vinden van partner(s), overlijden en teleurstelling in de liefde aan den lijve ondervonden

  • Alweer 25 jaar heel gelukkig samen met mijn man

Wat anderen van de coaching vinden

‘Toen ik bij je startte, woonde ik al drie jaar in mijn nieuwe appartement maar ik was nog steeds niet officieel gescheiden. Dat hoopte ik met jouw programma wel te kunnen realiseren. Dat is ook gelukt, al na vier weken. Het was hard werken en ik heb heel wat tranen gelaten over alles wat zich aandiende, maar het was het meer dan waard.

Hoewel ik nog niet dacht aan een nieuwe relatie, was het bijzonder om te ervaren dat ik gaandeweg voelde dat ik af en toe weer getriggerd werd door een man die me aansprak of aankeek. Daar heb ik nog niets mee gedaan, maar het voelt nu alsof ik straks daar ook wel weer aan toe ben.

Ik waardeer je rustige manier van werken, je indringende vragen, betrokken medeleven. Dankjewel.’

Yvonne (59)

‘Je zei me aan het begin van het programma dat ik versteld zou staan van mezelf. Dat is waar gebleken. Dankzij jouw coaching heb ik geleerd hoe ik op een andere wijze met relaties om kan gaan.

In het team op mijn werk is de sfeer er anders door geworden en mijn vriend(inn)en zijn af en toe verbaasd over de gesprekken die we tegenwoordig hebben over mijn en hun gevoelens. Het contact met mijn vader is hersteld en beter geworden en ik ga weer graag een weekend naar mijn ouders.

Nu ik terugkijk naar mijn voorbije relatie snap ik heel goed waarom die niet werkte. De vriendin die ik vlak na de coaching ontmoette, begrijpt me goed en we hebben het fijn samen. Het lijkt erop dat ik bij jou heb ontdekt wat mij helpt om het met haar goed te hebben, we zijn nu 4 maanden samen. Bedankt voor je hulp.’

Evert (33)

‘Uit elkaar gaan was (is) voor mij een achtbaan, of eigenlijk meer een oerwoud. Waarin je gemakkelijk verdwaalt en je van alle kanten aangevallen kunt worden. Denise lukt het, om je niet alleen op het pad te houden (en er altijd te zijn als je ervan af geslagen wordt), maar je tijdens deze trip ook nog veel kennis over jezelf mee te geven. Kennis waar je je hele leven iets aan gaat hebben.

Daarnaast heeft Denise zich ook nog als stemmetje in mijn hoofd geplant, dat steeds roept als ik terug val in oude patronen, of dat met me mee roept als ik situaties nu op tijd begin te herkennen.

Harmonieus uit elkaar ben ik nu nog niet, maar ik heb wel de kracht om de rest van het traject zelf af te leggen, ongeacht wat het eindpunt daarvan gaat zijn. Daarnaast gaat het deel waar ik invloed op heb, in ieder geval door mij bepaald zijn, luisterend naar mezelf.

Dank je wel Denise.’

Lisette (36)

‘In de eerste twee sessies moest ik veel huilen, maar daarna werd ik rustiger. Door de oefeningen en gesprekken werd het me duidelijk waarom het tussen mij en mijn ex niet had gewerkt. Ik kon steeds beter accepteren dat het ook niet meer goed zou komen. Wel hoopte ik dat mijn dochter haar vader nog eens zou zien.

Na de een na laatste sessie ging de volgende ochtend mijn telefoon. Na bijna twee jaar geen contact te hebben gehad, belde -volkomen onverwachts- mijn ex. We hebben een goed gesprek gehad en nieuwe afspraken kunnen maken. Mijn dochter is nu af en toe bij hem. Ik voel me veel beter en heb een nieuwe baan gevonden. Mijn nieuwe leven begint en daar heb jij aan bijgedragen. Dankjewel.’

Ineke (32)

Mocht je een vraag over de coaching hebben, dan beantwoord ik die graag. Je kunt hier het bericht direct versturen.

Twijfel je wat het beste bij je past? Vraag dan het gratis kennismakings- en inventarisatiegesprek aan, dan inventariseren we wat de beste keuze is en plannen we meteen je startmoment.